Hoppning

Har haft en relativt produktiv dag vill jag nog påstå. Skippade bilen och tog en promenad till jobbet imorse och betade av ett par timmar där innan jag åkte ut till stallet. Har vart djävulskt varmt idag så jag velade fram och tillbaka om jag skulle rida eller inte. Av någon anledning var det dock inga kryp ute idag trots värmen, och värmen i sig har inte grace så ont av utan det är snarare flugor och blinningar som stör mest, så vi gav oss ut en sväng ändå. Och oj vad glad jag var över det beslutet! Lilla tjejen var såå pigg och glad, och vi tog faktiskt ett par språng över ett litet hinder som var uppställt på ängen, och hon hoppade verkligen fantastiskt bra! Är andra (eller tredje..?) gången hon hoppar under ryttare, men det kändes som hon aldrig gjort något annat. Sög mot hindret, hoppade genom hela kroppen och dundrade iväg i galopp med spetsade öron efter hon landat. ❤️ Så himla synd att jag inte fick någon film eller bild, men oj så kul vi hade! Efteråt fick hon mumsa äpplen och betfor i skuggan.

Jag tänkte faktiskt att vi tar ett likadant pass imorgon då känslan var så bra idag - vill verkligen befästa den. Blir väldigt korta pass nu i värmen med många skrittpauser, vi tog hindret 4 gånger idag så blir ju ingen större påfrestning. 
(null)

Gracie <3

Dessa bilder tar aldrig slut haha, finns så himla många fina. Och att Erica lyckades få så många fina bilder just denna dagen är ju lite extra starktt jobbat med tanke på att Grace var på tokdåligt humör och inte ville vara med på några av våra upptåg alls. 

Jag må vara partisk, men hon är så himla vacker lilltjejen och jag tror att hon ännu inte har nått sin gräns utseendemässigt. Hon är inte fullt klar i kroppen, pch dessutom omusklad och lite smårund, är väl superlöjlig nu men jag längtar verkligen efter att se henne om ett år eller så - helt färdigväxt, i knoppar och snygg tävlingsoutfit haha. 
 

Back at it

Efter ett par veckors ledighet från blogg, måsten och andra vardagliga saker känner jag mig rätt så tankad på energi. I skrivande stund har jag precis landat i soffan efter 2 dagar ute i våra vänners stuga och dessa dagar har vart semester på hög nivå. Vi har egentligen inte gjort så mycket annat än att bada, åka båt, fiska, dricka kaffe i hängmattan och spelat sällskapsspel. Mathias som är en aning mer extrovert än jag själv åkte vidare direkt när vi kom hem medan jag njuter hemma i min ensamhet med Ramses sovande bredvid mig i soffan och ska snart hugga in på min middag som består av färsk pasta, mozarrella och soltorkade tomater - med andra ord mat man får passa på att äta när Mathias inte är med hehe. 
 
På hästfronten rullar det på, så gott det nu går i denna extrema värmen. Jag antar att jag inte är ensam om att ha det lite svårt att få ihop ridpassen just nu, speciellt då jag nästan hela denna veckan har jobbat kväll, och då kommer jag dessutom hem så sent att jag inte orkar gå upp i ottan för att rida innan värmen heller, och mitt på dagen är det på tok för varmt. Så denna veckan har lillgrisen fått lata sig rätt mycket faktiskt. E har ridit henne lite lättare pass två dagar men resten har hon vilat. Det passade förvisso rätt bra, vi är nu inne på vecka 6 av igångssättningsschemat, vilket innebär att hon ska vara mer eller mindre i full träning, med både galopp och små hinder. Förra veckan blev det lite mer intensivt, så en lugnare vecka kom väl till pass! 
 
Nu blev det ett långt och rörigt inlägg känner jag, men jag avslutar iallafall med att säga att från och med nu tänkte jag komma igång som vanligt här och uppdatera regelbundet. Så länge bjuder jag på några bilder från igårkväll när vi tog båten från stugan till en liten ö. Killarna fiskade, tjejerna och Ramses njöt av utsikten.