framhoppning

Här är de enda bilderna som blev från tävlingen i söndags. Mamma filmade inne på banan och i och med att vi bara hoppade två hinder känns det onödigt att lägga upp den.

Är självklart besviken över att det blev som det blev, speciellt när han vart så lugn och fin de senaste året på tävlingsbanan. Men jag är ute för att Lucky älskar det och i söndags gjorde han det inte med den glädjen som han brukar och då finns det ingen mening med att slita på honom och pressa honom runt en lång bana på ett underlag som inte var 100. Ett resultat på papper betyder ingenting när det gäller honom, han är pensionerad från de större klasserna, han behöver varken prestera eller kvala någonstans och han ska aldrig säljas så för den sakens skull behöver inte resultaten vara bra. Det viktigaste för mig är att han gör allting med glädje och att han känns harmonisk och fräsch i både huvud och kropp.

 

Fina killen!

Kickapoo var klockren idag! Gjorde så fina, rena byten i båda varven och studsserien tog han utan minsta problem. Hade 3 räcken 40cm-70cm-40cm med tight avstånd. Kvick i benen och hoppade med hela ryggen.

Som avslut gick vi ut på stora stubbåkern och brallade av oss i en stor och härlig galopp, så nöjd häst. Sedan fick han ett välförtjänt bad men han tyckte det var roligare att fånga strålen i munnen än att duscha, haha, charmtroll!

Äntligen

25 grader och sol, nu är jag nöjd!

Hästarna står inne i svala stallet och tuggar på hö och kraftfoder nu under de varmaste timmarna medan jag försöker få tillbaka lite färg. 

Som jag skrev igår ska de stora gå in i en lite hårdare träningsperiod nu för att komma vidare i utvecklingen, medan Lucky ska ha det lite lugnare.

När det svalnar av lite sedan ska jag bygga upp en studsserie, inte högre än 50 cm, men lite tightare än vanligt för att de ska bli kvicka i benen samt bygga fina rumpmuskler.

Här hänger jag under tiden.. ;)