Dipp

Knepiga dagar med mycket flängande fram och tillbaka, igår skulle vi tränat men problemet med lastningen kom tillbaka så vi blev ståendes hemma vid stallet så gissningsvis blir helgens tävling inte heller av. Allmän dipp helt enkelt, återkommer när jag är lite mer fit for fight.


En dålig och en bättre

Igår var det markarbete på schemat för mig och Calle, och vi hade rent ut sagt ett riktigt skitpass. Jag var inte fokuserad alls, blev stum i handen och Calle protesterade mot allt så jag blev ännu mer frustrerad. Så glad över att mamma var på plats och sa åt mig att släppa kraven i några minuter och sedan avsluta för där och då bråkade vi mest. Sagt och gjort så la jag ner formen, travade av i två varv och hoppade av ungefär samma sekund som han släppte efter lite. 

Så jag var väldigt glad över att det stog galopp i backar på schemat idag. Släppte alla krav och gav oss ut i skogen och njöt av solen och varandras sällskap bara. Han fick sträcka ut ordentligt i galoppen på raksträckorna och samla ihop sig lite och jobba i backarna. Dock hade det behövt komma lite regn för grusvägarna är i hårdaste laget just nu.

 

Veckoplanering

Lördag: Markarbete med småhinder/bommar
Söndag: Uteritt, galopp i backar
Måndag: M rider
Tisdag: Hoppträning
Onsdag: Uteritt
Torsdag: Vila/longering
Fredag: M dressyrtränar
Lördag: trimpass med något språng
Söndag: Tävling