Equipe

Calle var superfin i sitt nya träns tycker jag! Dock hade jag gärna sett att pannbandet var lite nättare och gärna lite svängt. Men jag är nöjd! Ska man vara petnoga så kommer det bli ännu snyggare med ett helt silvrigt bett sedan, men nu ska jag använda detta några dagar och rida in mig på det, kändes iallafall toppen idag igen. Ridpasset i sig var också riktigt bra, han känns starkare och fräschare för var dag . Idag blev det tempoväxlingar i trav och galopp och en studsserie om 4, två bommar och två små räcken. Nu ska vi bli starka! 


Kvällspass

Toppfräsch häst under kvällens joggingpass. Vi motionerade lite lugnt i cirka 20 minuter då jag inte ville anstränga mig allt för mycket förkyld som jag är, men jag är faktiskt supernöjd med både honom och mig. Calle var alldeles lagom tempererad, hade bra sug på bettet och var framåt och glad. Nu är jag verkligen inte i någon toppform men jag tycker ändå jag har lyckats bli mer konsekvent i min ridning, och lite stabilare i kroppen igen. 

Som ni ser testade jag nya bettet idag, och det verkade ha fått ett klart godkänt ifrån Calle!

 

Wednesday

Inleder dagen med föreläsningar, två nya kurser startar upp denna veckan. Projektmetodik samt integritet och demokrati i sociala medier. Ser verkligen fram emot dessa kurser då jag tycker detta är så intressant. 

Ikväll ska Calle gå ett lugnare pass, han har ridits ordentligt i en vecka och hade vilodag igår, så ett lätt stretchingpass blir utmärkt ikväll. Är så nyfiken på att testa nya bettet, tror att han ska gilla det. Han har blivit sjåpig med bett det senaste, gillar bara Novabettet samt sitt anatomiska D-ringsbett, de andra ratar han just nu. Berisbettet jag köpte är i stil med Novabettet, mjukt, böjbart och odelat. Hoppas han trivs med det!