på väg tillbaka

Calle är i full igångsättning nu, och idag kändes han toppfräsch. Igår joggade jag över enstaka bommar och försökte så gott det gick få loss honom i sidorna, och idag var han mjuk som smör och jobbade på superbra, fick hejda mig själv på slutet då han var så rolig att arbeta med. Även idag travade vi över lite bommar för att variera träningen. Skönt att vara igång igen. Tyvärr hinner jag inte få igång honom tillräckligt för att starta årets första tävling som jag siktat in mig på. Men som tur är hittade jag en till som passade bra i både avstånd och klasser 5 veckor från nu, flyter allt på borde vi kunna starta då istället. 

Juste ja, vet ni vad jag möttes utav imorses? Någon lustigkurre hade roat sig med att slå in rutan på bilen inatt - så himla tråkigt och onödigt. Vi har vanligtvis vår bil i kameraövervakat garage, men just i helgen hade mamma vart snäll och lånat ut sin bil till mig och jag hade parkerat den på gatan, så ska det här hända. Så sjukt ledsamt att folk inte kan låta bli att förstöra andras saker. Usch!!
 
 

Hello sunshine!

Hur underbart väder har vi inte haft idag? Strålande sol, plusgrader och kvittrande fåglar. Känns fel att säga att jag har vårkänslor i januari haha.. 

Jag hoppade äntligen upp och kände på Calle idag efter en veckas vila. Förutom att han var lite käftig i munnen och energi på fel sätt så kändes han fräsch. Nu blir det några dagar med väldigt lätt jogging och massvis med lösgörande övningar för att mjuka upp kroppen på honom igen. 
Från snö till tö

Gud vad fort vädret vände! Från över 15 minus till 8 grader, på bara någon dag! Tråkigt dock att det ska envisas med att spöregna mellan varven för det blir så himla blött direkt. Men skönt med varmare grader iallafall, snart är det till och med hindervänligt i paddocken! ;)

Calle såg helt fräsch ut idag när jag sprang med honom och svullnaden är helt borta, så imorgon ska jag börja jogga igång honom försiktigt. Låt det flyta på nu så vi kan vara i fin form när tävlingarna drar igång!