Typiskt

..Jag som var så tacksam över det tråkiga vädret igår, vaknar idag upp till klarblå himmel och strålande sol.. Jag som sitter fast i lägenheten hela dagen, åååååhhh. Tentan ska skickas in vid 17 så därefter åker jag ut till stallet. Beroende på hur paddocken ser ut så blir det antingen longering, eller lite skrittjobb uppifrån, jag gissar på det sistnämnda då det troligtvis inte är isfritt ännu. Är så tacksam över att ha hund en dag som denna iallafall, så man har en anledning att bryta plugget och gå ut då och då. Vi tog en längre morgonpromenad längst kanalen och njöt av solstrålarna i en halvtimma åtminstone, kallt som tusan men ändå så att solen värmde. 
 
Det mest optimala hade ju förstås vart att ha hästarna utanför dörren, hehe. Som det ser ut nu är det lite väl långt för att åka mer än två gånger. Det tar ca 40 minuter tur och retur med bil, annars hade jag lätt åkt ut i förmiddags och ridit och sparat stallsysslorna till ikväll. Men det kanske kommer i framtiden. Efter härvan med Luckys fång och numera ägare till en väldigt lättfödd häst så går jag i (önsketänkande dröm-)tankar om att någon gång bygga en lösdrift anpassad efter just den typen utav häst, förutsatt att vi köper gård någon gång då. Nu tycker jag de flesta lösdrifter har fri tillgång till mat och anslutning till enorma sommarbeten - idealiskt så klart, men helt omöjligt för de som har lättfödda eller fångbenägna hästar. 
 
Bilden nedan är nog den, genom tiderna bästa haggruppen vi någonsin haft. Sådan harmoni det var i flocken den sommaren var klockren. Tyvärr är det bara Lucky som är i livet idag. Till vänster Grållen, Ericas fina farbror, och till höger the one and only plutt. Ni som hängt med länge känner igen henne. Min första ponny, på bilden 25 år gammal..♥
 

~

Ett sista gäng med bilder från förra helgen. Efter de senaste dagarna känns det som att det var en evighet sedan det var minusgrader och snö ute - nu är allting regnigt och grått. Ska dock bli kallare framåt helgen igen, så jag hoppas innerligt på lite snö också. Ska det vara vinter får det gärna vara det på riktigt, slask och regn kan kvitta. 

Nu ska jag fortsätta kötta med tentan - så galet svår bok att tyda. 30% är superintressant men resterande 70% är filosofiskt svammel, på engelska dessutom. Så det tar sin lilla stund att sortera ut det vettiga från det mindre vettiga och få ihop åtminstone hyfsat kloka svar. Hmm..