Friday

God morgon!
Dagens andra kaffekopp är påbörjad och jag kämpar mig igenom det sista på en av dagens inlämningar. Om 2,5 timma ska den vara inne och därefter ska jag fräscha upp mig och gå till skolan för slutseminarium. Förstår inte hur det alltid kan bli så här. 2 inlämningar och seminarium på samma dag.

Hur som helst kommer jag nog inte från skolan fören efter 17 idag och där efter får jag se om jag orkar mig ut till stallet eller inte. Rent praktiskt så är det inte nödvändigt att åka ut idag då E ska rida Lucky och M Calle. Men å andra sidan är det fredag och solen skiner, så hade vart skönt att komma ut också. Får se! 

Nu ska jag skriva de sista raderna och sedan sätta punkt för min analys så jag kan hinna med en promenad i det fina vädret innan jag måste till skolan. Ha en fin dag hörrni!

Mitt finaste hjärta! Vet ni vad jag drömde inatt förresten? Att jag hade typ 11 hästar i stallet och jag hade panik för jag hann inte rida alla och jag visste inte vilka jag ville ha kvar själv och vilka jag ville sälja haha.. hjälp..
 
 

dagen

(Detta skulle publicerats igår kväll, men någon glömde visst trycka på "publicera"...)

Fy vilken omotiverande dag. Jag har vart begravd i plugg och vädret har vart hemskt. Har blåst superkraftigt ute, och det har regnat så pass att hästarna gick in redan vid 17 idag. Vanligtvis går våra hästar ute så länge det bara går på dygnet men de hade tydligen inte vart så nöjda i eftermiddags, hehe.

Själv var jag klar i stallet vid 14 tiden, tog en välbehövlig sovmorgon idag och åkte sedan ut till stallet där jag mockade, fixade hö och vatten samt longerade. Att rida ut idag kändes inte som en bra idé när det blåste så, förutom risken att få ett träd i huvudet så var hästarna på helspänn.

Resten utav kvällen har jag svurit över min sovmorgon och hetspluggat, 2 stora inlämningar samt redovisning imorgon. Jag trodde jag låg bra till fram till att programen jag arbetar i gjorde allt i sin makt för att motarbeta mig, så de timmarna jag sov imorse hade jag kunnat behöva nu. Känner dock att huvudet inte fungerar så bra längre och klockan är nästan midnatt. Bara att preppa kaffekokarn, ställa klockan tidigt och gå och lägga sig, hörs imorgon!

Sjukt btw. Hittade dessa bilder som är så mysiga, känns som det var i våras mamma tog dom men de togs alltså i början utav 2014. TVÅTUSENFJORTON. Alltså vart tar tiden vägen?!?
 
 
 

Hösten kom ifatt oss.

Ja, vad ska man säga? Den här dagen var ju väntad även om jag njöt väldigt mycket utav den långdragna sensommaren som hängt i nästan hela september ut. Men när jag vaknade imorse var det fortfarande mörkt ute, det blåste halv storm och spöregnade. De 18-20 graderna som vi haft det senaste hade sjunkt till 13 grader och jag tror minsann att hösten kom ikapp till slut.

Jag önskar att jag kunde säga att jag tycker det är mysigt med höst, att tända ljus, ha på sig stickade tröjor, dricka te och mysa under en filt i soffan när regnet smattrar utanför. Men för att vara ärlig så avskyr jag hösten, haha. Hade kanske uppskattat den lite mer om man inte var häst och hundägare. Men nej, att komma ut till stallet klockan 16 och det är kolsvart ute, regnet står i sidled och hästarna har gegga upp till magen som man måste spola av bara för att gegga ner dom igen när man går ut till en paddock som står under vatten, naaah - not my cup of tea. 
Nåja. Förhoppningsvis får vi en bra höst med några soliga dagar och sedan gäran en vinter med några minusgrader och snö. 

Bjuder på några fler bilder mamma tog i lördags. Ni får ha överseende med min sits. Har verkligen kastat om allt i min ridning det senaste, och kroppen hänger inte riktigt med på noterna ännu. Framförallt axlarna som måste ner och slappna av samt få ihop och fram händerna.