Magiska bilder

Här kommer ett urval med bilder som mamma tog på oss i torsdags, är de inte magiskt fina? Fokus fortsätter ligga på ärlig framåtbjudning, allt annat är detaljer just nu. Styrningen fungerar inte jättebra, eller hon förstår men flyter gärna in mot "mitten" oavsett varv och jag har lite svårt att lösa det utan att hon blir överdrivet utåtställd. Men å andra sidan - titta på bilderna nedan. Får nästan nypa mig i armen för att hon är så fin. Ynka tre år och endast sporadiskt riden i 1,5 månad. Nu i veckan hoppas jag få tid hos Mikael som ska gå igenom henne muskulärt, sedan blir det ett par pass på åkern samt uteritter innan det tyvärr är dags för vila igen. Det måste ju vara det tråkigaste med bebishästar, att dom behöver längre vilor hela tiden hehe. Men det kommer göra henne gott, hon har gjort så fantastiskt bra ifrån sig hittils. Drömtjejen! 


 

Wow

Ett pass på åkern på min fina treåring idag, hon är så jäääkla häftig och även idag fanns det krut under hovarna, det blev en del trav, galopp i båda varven och vi hade roligt båda två. Älsklingstjejen! 

Mamma har tagit massor med fina bilder på oss, får se om de dyker upp under kvällen - otherwise, stay tuned.

 

oops..

Det gick sådär att hålla sig ifrån stallet idag. När klockan var 15.30, solen sken utanför och jag kollade i kalendern och insåg hur bra jag ligger till med plugget så blev det som det blev. Så istället för pluggkväll plockade jag upp Erica när hon slutat jobbet och åkte ut på landet. Mamma hade ju redan gjort klart allting så det blev bara mys, lite pyssel med Grace och bollkastning med Ramses. Han var helt klart den som var nöjdast över att jag åkte ut istället för att sitta bänkad i soffan hela kvällen, bushund.

Tänk att det snart är hela två år sedan vi adopterade vår "lilla" vovve, tiden flyger!