Hold on tight

Jag antar att vi inte är de enda med livets kallaste vindar? Fyfasen vad kallt det är.. Dock kände jag inte för att låta grace vila idag, så jag packade på mig ett par lager kläder, halsduk över ansiktet för att inte få frostskadade kinder (igen) och dubbla ländtäcken på lillan, och sedan gav vi oss ut på stubbåkern.


Första 15 minutrarna var det vrålkorta tyglar, hålla i manen och upp i fältsits som gällde haha..Hon var vrååålpigg och jag lyckades för allt i världen inte hålla henne i skritt. Jag tog dock det pigga tillfället i akt och passade på att köra några galoppvändor upp för slätten så det blev grymt bra styrketräning i snön idag. Efter några urladdning i full galopp var hon tillfreds i kropp och knopp och kunde skritta på lång tygel några varv runt åkern innan vi gick in igen. Trots den sjukt bitiga kylan så kan man ju inte annat än att njuta av att dundra fram genom snön i solnedgången med två lurviga, spetsade öron som utsikt. <3 Tyvärr klarar inte min telefon av kyla så den dör direkt, annars hade jag kunnat visa hur snygg hon blev i sin nya nosgrimmma..

snö och övergångar

Här kommer ett litet litet urplock utav alla bilder mamma tog i lördags. Fina lurvbollen!

Idag fick hon gå ett lugnt, men väldigt nyttigt pass i paddocken. Fokus på lösgjordhet och få bogarna på plats, mycket hänger på att få henne ärligt högerställd och stretcha ut vänstersidan ordentligt. Kvicka reaktioner låg också i fokus så det blev x antal övergångar mellan skritt och trav. Hon var riktigt fin idag tjejen och jag var noggrann med min egna ridning så jag är nöjd. 

 
 
 

Göteborg horseshow 2018

Vilken dag vi fick igår! Svenska segrar hela dagen, och stämningen i Scandinavium var förstås på topp, grymt roligt!!


Sedan slog jag nog rekord för lite shopping. Dels behöver jag verkligen ingenting i dagsläget, och dels har jag massa möbler jag vill köpa till huset nästa månad. Vi flyttar från lägenhet till 2 våningshus, så vi kommer behöva fylla på lite haha. Men en hjälm blev det iallafall, lite halvroligt köp då jag har två varav den ena fortfarande är relativt ny och fräsch, men tyvärr inte VG1-märkt. Med andra ord ett nödvändigt köp då jag hoppas på några tävlingar iår. Även en dressyrnosgrimma blev det. Den kommer dock användas utan snokrem.