9 år

Idag, för 9 år sedan åkte jag och mamma 10 mil österut för att provrida en ponny. Jag kan med handen på hjärtat säga att vi nog bestämde oss samma sekund vi klev innanför stalldörren och möttes av en liten näpen ponny med rådjursögon och vita benlindor på sig. För 9 år sedan fick jag för första gången dansa ihop med min partner in crime. ♥
 
I bilen hem väntade vi i tio minuter (för att inte verka desperata haha) innan vi ringde och sa att vi skulle ha honom. Tack världens finaste Lucky för allt du lärt mig om livet, tålamod, att resa sig efter varje slag och om vänskap och kärlek så djupt rotad i hjärtat att den aldrig någonsin kommer att blekna. ♥
 
30 april 2009
 

ridsugen

aaaah, jag är SÅ ridsugen. Vädret är helt underbart, underlaget i både paddock och på åkrarna är perfekt, så frustrerande haha. Men vi kämpar på med våra promenader. Går vi i paddocken så traskar vi över mycket bommar, både upphöjda och vanliga, men mest försöker vi ta oss ut på grusvägarna.
 
Igår gick vi på vår vanliga skogsväg, den är väldigt mysig och kuperad. Framförallt är det väldigt sällan traik på den. Idag gick vi dock in på en annan väg som egentligen är lite roligare och har många fler alternativ, även den backig och bra, nackdelen där är att det är många skymda kurvor och en del bilar som kör på den. Men idag klarade vi oss bra! 2 bilar och två cyklister mötte vi allt som allt och Grace bryr sig inte det minsta.
 
Så ridsugen ja visst, men vi gör det bästa av situationen. Ska nu i veckan börja tömköra henne i skritt så hon kommer till lite mer arbete men utan påfrestningen. Och sedan kan jag ju tillägga att det inte skadar att jag själv rör lite på fläsket. Men nu har det ju redan gått en vecka, vilket innebär att det bara är 3 veckor till återbesök, och magkänslan säger att vi får tummen upp då! 
 
April förra året