Några fler

Så svårt att välja bland alla bilder jag tog igår, men här kommer ett gäng till på lurviga, lyckliga snömonster! 

 

4 days to go

På söndag lämnar jag svensk mark och blir borta i två veckor, vilket ju också kommer att innebära att min lilla donna i stallet får lite semester. Dock känns det inte så rätt i tid då hon är dunderpigg just nu så planen är att köra "slut" henne de resterande fyra dagar jag hinner jobba med henne, så är hon förhoppningsvis redo att coola ned sig och smälta allt både fysiskt och psykist. Imorgon blir det longering, torsdag ska jag försöka mig på en uteritt förutsatt att hon inte känns heltokig, fredag lite jobb i paddocken och på lördag hoppas jag kunna ställa fram några små hinder som hon kan löshoppa över, men vi får se hur vädret blir och om underlaget håller för det. Förhoppningsvis håller hon sig i skinnet i två veckor sedan, annars får stackars mamma att göra hehe.

Ramses får också ta lite plats här, så klart! 
 

Hej mitt vinterland

Alltså WOW vad vackert det är ute idag! Igår var jag lite halvsur över vädret då jag hatar när det kommer snö innan det blir kallt = geggigt under snön. Men när jag kom ut till stallet för att ge hästarna frukost var det nästan tio minusgrader ute, så trots ett rejält snötäcke hade det frusit under snön och var sån där underbar pudersnö. 

Då vi har delat upp stallets fyra hästar i 2 hagar nu så går mina pållar i skogshagen, vilket egentligen är en väldigt trevlig och stor hage men de rör sig tyvärr inte så mycket i den, med andra ord har det kokat i skallen på både Grace och Lucky ett par dagar nu, men tack vare dagens väder kunde jag släppa ner dem i en utav sommarhagarna, och ooooj vad glada de blev. De brallade en lååång stund och det var bara helt underbart att se på. Är så glad över att jag hade med kameran så jag kunde föreviga detta!