barbacka

Avslutade ett dressyrpass häromdagen med att jogga av honom barbacka. Försöker rida utan sadel någon gång då och då, då jag tycker man dels kommer åt dem mycket bättre, och dels får man en mycket bättre känsla av hur dem arbetar med ryggen. Positivt från ist gång jag red Calle barbacka var att han känns lite rundare över ryggen, och sedan är det ju bara så mysigt också! 

 

I'm back!

Här ekar det tomt! 
Har vart den härligaste helgen verkligen, inte haft någon tid eller ork över till datorn. Det har vart så himla fint väder, och jag gjorde min premiärtur i bara tshirt i lördags!!  

Calle har ridits på som vanligt, och Lucky har tagit det lite lugnt, med endast lätta joggpass. Dessutom har dom fått gå ute utan täcke hela helgen, så skönt för dom.

Utöver hästarna har helgen bestått av en hel del kompishäng, firande av födelsedagar och jag har skaffat en gymkort, hör och häpna. 
Så gjorde mitt livs första benpass igår, så är lagom mör idag, och idag var det bröst och axlar på schemat. Lyxigt värre för mig att ha en helt egen pt som sambo, han kommer ju köra sönder med mig, men det får det vara värt! :)

Nu ska jag slänga ihop lite bilder från helgen, som kommer upp allt eftersom.

Ph; Mitt hjärta när han var liten och tjock, saknar det så! ♥
 

Älskade fredag!

Fredag, och det är världens vårväder ute. Så underbart, har suttit ute i solen med en kaffe i nästan en timma och bara njutit. 

Det tråkiga med denna dagen är att jag inte slutar fören klockan 4. Hade hellre vart ute och ridit i det fina vädret. Blir iallafall en snabbis i stallet sedan. Lucky fick sova med BoT täcket inatt, och ska vila idag. Ska bara massera honom lite. Calle tappade en sko i förrgår, så den ska slås på idag, sedan ska han ridas en liten sväng.

Ikväll ska jag äntligen åka och träffa Erica, som jag inte träffat på ett tag nu, så det ska bli himla mysigt. 

Får se om det blir något mer inlägg ikväll, annars hörs vi imorgon.