Mysdag

Mysigaste dagen, började den ihop med min fina grå som skötte sig fint idag igen, tyvärr var ridmöjligheterna inte så bra idag då det var för hårt i paddocken, men inte tillräckligt hårt på åkrarna.. Så fick jogga lite försiktigt bara och hoppas på att kylan håller sig så jag kan börja rida ute på åkrarna snart.

Nu på eftermiddagen har jag och min kära gått och julhandlat lite, är så mysigt när det är julstämning till 100% i köpcentrena! Nu har vi vart i full gång att julpynta till julmusik, för stt sedan dricka glögg medan vi bakade lussebullar, helt ok kväll med andra ord! ;)

Calle i solen idag <3


Söten


Söt pyamasskrutt efter ett kul superpass, matchar fint med grönrutigt ;)

Två bråkiga hästar

Igår blev det ett kvällspass och jag fick skönt nog hjälpnutan ev kompis med Calle, så jag kunde lägga all fokus på endast en. Tråkigt nog så var Lucky så jäkla käftig, ingenting funkade och han gjorde tvärt emot allt jag bad om och var spänd och bråkig. Det släppte faktiskt inte hur jag än gjorde så när han bara släppte lite i handen och äntligen hamnade i en låg rund form gav jag upp. 

Calle var inte så trevlig han heller utan var rätt bråkig också, men han brukar testa nya ryttare och vara lite bråkig. Åsnor alltså..;) 

Idag går jag sen dag i skolan, men Emma har Lucky idag så kan lägga min energi på Calle, idag ska han få jobba!