Fredag

Oj vad fin min häst var idag. Vi fick ihop ett så himla bra pass ute på åkern, längtar tills vi är igång på riktigt, men det känns inte långt borta nu. Imorgon blir det vilodag för då ska jag på bröllop då en av mina bästa vänner gifter sig, på söndag ska jag och E ta varsin häst och rida ut.

Så trött igår, somnade i mitt knä och började drömma (!!) Det var så jäkla gulligt, ryckte i hela kroppen samtidigt som hon mullrade/gnäggade i sömnen, aldrig hört något liknande haha.
(null)

..Och två från idag, lika trött som igår i stallet, men så fort det vankas arbete så bubblar hon nästan över av energi. Världens bästa ❤️
(null)


(null)


One year

Idag är det ett helt år sedan jag köpte min lilla prinsessa!! Tiden går SÅ fort. 
Rent utbildningsmässigt har vi ju inte hunnit med så mycket, utöver inridningen, men hon har verkligen blommat ut i sin personlighet under detta året. Från att vara väldigt blyg och försiktig, till att idag vara en riktig diva som är trygg i sig själv på både gott och ont hehe. Älskar henne så mycket och tror vi kommer ha väldigt roligt ihop framöver! 

Sjävklart firade vi detta imorse med ett extra äpple efter morgonpasset.♥
 

Varmt

Då var värmen tillbaka i vårt lilla avlånga land. Igår var det helt olidligt varmt för både tvåbenta och fyrbenta, så för att få något vettigt gjort åkte jag ut tidigt idag för att rida innan den värsta värmen hann slå till. Sagt och gjort var båda hästarna och hunden motionerade innan klockan 8. Grace red jag en sväng på åkern, ihop med lite klättring runt dungen. Hon var pigg och glad och kändes väldigt fin! Lucky fick springa av sig på lina, inte lika pigg men även han såg fin ut.

Resten av dagen har inte vart fullt lika produktiv, jag sitter bänkad i trädgården och dricker litervis av saft. Dock ska jag alldeles strax åka och göra lite ärenden och sedan möta upp Erica så fort hon slutat jobbet.
(null)

(null)

(null)