mini-break

Här är det dödfött så det skriker om det - så vi gör som sist motivationen dippade så här, tar en veckas paus och kommer tillbaka med ny fin design och ny motivation (och förhoppningsvis lite slutuppgifter inlämnade). Hörs snart!

 

Hello

Den här helgen har tiden flugit iväg, som vanligt förvisso.. Bloggen har ännu en gång blivit åsidosatt och jag är väl inte supermotiverad just nu, så ni får leva med lite halvkass uppdatering. Ska iallafall bli superfint väder nu igen, så lite nya bilder får väl fixas. Och tills dess, kan ni inte komma med förslag om vad ni vill se mer utav här? Sådan bloggtorka..Bakom kameran

Igår var jag ledig från både skola och stall, och jag kan ju säga att det inte tog många timmar innan jag blev rastlös. Pluggade någon timma på morgonen, tog en fika med en vän runt lunchtid, och promenerade runt lite förstrött med Ramses. Vad gör man med sitt liv när man inte har häst haha?? Jag hade nog överlevt max en vecka utan ett stall att åka till. Fika på stan med kompisar kan man ju inte ägna sin fritid åt, jag klättrar på väggarna efter några timmar här hemma hehe. 

Men så blev jag så sugen på att fotografera framåt kvällen, så då satte jag Ramses i bilen och gav mig ut och letade fin miljö, alltså titta dessa bilder - så drömmiga. Det enda som saknades var riktigt varmt kvällsljus, blev lite väl skarpt ljus här så ångrar att jag inte åkte iväg en timma senare när solen stog lite lägre, men min modell skötte sig bra framför kameran åtminstone!