Back in business

Tillbaka på hästryggen efter två lediga, soliga dagar i Malmö. Har vart riktigt skönt att strosa runt utan måsten men lika skönt att komma tillbaka till verkligheten. Emma red Lucky medan jag red kicken idag och det såg så bra ut för dem så jag kunde knappt koncentrera mig på min egna ridning haha. Kicken joggades bara lätt idag med tanke på vilan igår och i förrgår. Han kändes lösgjord och fin. 

Calle var sist ut och även han gick ett lugnare pass. Vi lekte lite med sluta på volten vilket han gjorde riktigt bra trots att han är ny inom det. Nu laddar vi om inför imorgon då dem ska tränas lite seriösare.Regn och åter regn

Kallaste juli på 40 år, fantastisk sommar..

Igår blev det basic-pass för alla tre. Jogging i långlåg form sedan skritt på grusväg. Idag har Emma ridit Lucky så jag har bara kicken och Calle. Paddocken står under vatten just nu så det lutar åt att skritta ut i backar i pisseregnet. Nu i veckan blir det lugnt för dem då jag åker till Malmö ons-fre så då blir det varsitt lugnt pass onsdag morgon och sedan vilodag på torsdag för de stora killarna medan Emma sköter Lucky. Ska försöka hinna ut och jogga dem fredag kväll. Lördag blir det ordentligt pass igen för att sedan åka pch hoppa lite med Calle på söndag.