funderingar & bilder

Allt går på halvfart just nu och det är så svårt att hålla igång bloggen för tillfället. Den här veckan dedikeras typ enbart åt plugg och jag har extrahjälp i stallet så det blir bara några turer ut dit i veckan. Samtidigt har det blivit minusgrader igen och ridbanan är stenhård och duger endast åt skrittpass vilket inte heller är så motiverande. Gissningsvis kommer jag ta en paus härifrån relativt snart då jag dessutom åker utomlands om två veckor och inte har någon aning om hur det kommer se ut med internet där de veckor jag är borta. Får klura på det lite. In the meantime, är det något speciellt ni vill att jag skriver om eller vill se i bildväg? För just nu känner jag mig ganska tom på ord. 

Några ovisa bilder från i höstas bjuder jag på iallafall. Blir så glad när jag ser hur långt mitt hår hunnit växa sedan dessa bilder tos. HUR tänkte jag när jag klippte av 30 cm?!? Dummaste jag gjort tror jag haha..
 

1 year ago

Imorgon är det ett helt år sedan vi åkte och hämtade Ramses. Det var iskallt och vi var fruktansvärt nervösa när vi stog där på parkeringen och väntade på att transporten från Irland skulle anlända. Ut kom en smutsig och mager hund som kröp ihop utav rädsla när han såg alla människor och vågade inte kolla på oss när vi kom fram för att hälsa på honom.

Mycket kan hända på ett år. Är så glad över att vi adopterade just honom. Världens sömnigaste, gladaste, knasigaste bästa vän. 

 
 

En mellandag

Calle skötte sig så bra igår så idag var planen att han skulle få det lite lugnare. Sagt och gjort så skrittade vi ut och klättrade i backar i en halvtimma i eftermiddagssolen. Svinkallt idag verkligen dock. Trots att jag hade flera lager kläder plus ett fleecetäcke över benen så var jag stelfrusen när vi kom tillbaka.

Nu blir det storatädning och julpyntning här hemma innan jag tar kväll.