Murphys

Haha vilken söt stad vi hamnat i!

Tanken var ju att vi skulle till yosemite idag, och hade bokat en natt på hotell i närheten där. Men det visade sig vara 2,5h bort mot Las vegas till, och dit ska vi imorgon så då tar vi det på vägen dit istället. 

Nu hamnade vi i världens lilla byhåla mitt ute i ingenstans. Supermysigt dock! Finns vingårdar till höger och vänster, rancher och typ vartannat hus har loppmarknad i trädgården, så charmigt. Så dagens äventyr blev att åka upp i bergen och hikea i skogen. Den skogen vi hamnade i var väldigt björntät, men tyvärr fick vi inte syn på någon björn utan fick nöja oss med att se massor med ekorrar haha! Mysig dag hur som helst, imorgon - vegas baby! :DSan francisco

Living the dream! 
(Saknar dock ihjäl mig efter både hästar och mamma och pappa...hehe)

Har det iallafall så himla bra. Highway 1 som vi tog från LA till SF var typ det häftigaste jag vart med om. Sådant fantastiskt mäktigt landskap, och vi såg både sjölejon och valar på vägen.

Nu har vi utforskat sf i en hel dag och är inne på dag 2, fick se delfiner igår när vi var ute och åkte båt runt alcatraz och under golden gate, så nu är jag lycklig haha! Idag blir det nog lite shopping och mera utforskande, imorgon åker vi vidare mot yosemite!

(Upd. Detta skulle publicerats igår,heehe ojdå)