Off we go

Så, då var denna onsdag till ända! Jag var i skolan fram till 10 och sedan bar det iväg till stallet. Grace fick skritta en sväng idag också, lugn och fin idag så förhoppningsvis håller hon sig i skinnet fram till måndag nu när hon rört på sig några dagar.

Efter stallet blev det städning, dusch och packande. Om ca 1h åker vi mot flygplatsen och därefter Budapest! Vi ska ha rätt tråkigt väder, men ligger ändå på runt 15-18 grader, det ska bli mysigt att komma iväg! (null)

duktig tjej!

Idag så struntade jag i att det blåste halv storm och att Grace var knäpp igår, idag kunde vi bara inte harva runt i paddocken igen. Så vi skrittade ut på åkern, och trots att hon var pigg och spänd så kändes hon ändå mer kontrollerad än igår. Så vi gav oss ut på vår första riktiga uteritt helt själva. Hon var SÅ duktig! Spänd och tittig, men ändå helt utan tvivel. Hon traskade på förbi vinande träd, läskiga hus, upphängda presseningar som blåste omkring - ja ni fattar grejen. Hon fick faktiskt även trava några sträckor idag och även det gjorde hon galant på både dit och hemvägen. 

Summan av kardemumman så är jag imponerad över min lilla bebishäst idag. Så duktig och modig!
3 bilder på sötstruten innan vi gav oss iväg idag.
 

Läsarfråga:

Jag vet att några av mina läsare har hängt med ända sedan tiden med bilddagboken, vilket är jättekul! Så här kommer en liten läsarfråga till er: Vilka hästar minns ni? Och har ni haft någon favorit genom tiderna?