Home sick

Som alltid efter några dagar utomlands: längtar ihjäl mig efter dessa älsklingar..

Cala millor

Har det inte jättejobbigt, faktiskt. 😉

Riktig slapparsemester, vi solar, badar, äter och dricker gott. Igår hyrde vi vespa och åkte runt på ön i 9h och gör gissningsvis om det imorgon igen. Bästa var nog när vi åkte förbi en hage med grisar och en liten tjockis kom springandes så jag fick klia henne på trynet, haha.

Värsta var att jag hittade världens sötaste lilla ponny. Såg ut som en blandning mellan shettis/Welsh mountain. Så liten och söt men stog ensam och eländig med uppenbar proteinbrist, obehandlade fånghovar och blind på ena ögat. Så mysig och gnäggade långt efter oss när vi lämnade henne igen. Hjärtat gick sönder. Funderar på om hon får plats på planet..

Hur som helst har vi 3 heldagar kvar här innan vi åker hemåt igen. Då ska grace igång som sagt så det känns inte alls jobbigt att åka hem för den sakens skull. 

Semester

En vecka på Mallorca väntar. Under tiden har hästarna semester och mamma tar hand om dem på dagarna. När jag kommer hem blir det back to business för lillan, det set jag fram emot! Blir med andra ord lite frånvarande under denna veckan men ska försöka kika in mellan varven.Här spenderade jag min förmiddag.😎