Finaste 3.

Calle gick i pd idag igen, med Emma till hjälp idag så fick han testa på detdär som kallas hoppning idag. Han har väll inte ens gått över en bom innan han kom hit och ibörjan kravlade han sig över lite vingligt, men satan vad han tog sig i slutet. Gillade det jag såg kan ja ju säga, fina framben och mycket rygg. Ska bli spännande att löshoppa han på riktiga hinder sedan, detta låg ju bara på ca 50.

Lucky trimmades över travbommar och samma lilla hinder Calle hoppade och han var skitfin att rida idag, mjuk och fin i munnen och var på gott humör och samarbetade hela passet.

Bella har ju ridits väldigt sporadiskt hela veckan då hennes baksko har suttit väldigt dåligt, men igår var hovis här och rättade till det så igår joggades hon lite lätt, men idag fick hon jobba ordentligt med massor med övergångar och mjukgörande. Helt sinnes sjukt pigg men arbetsmyra ut i tåspetsarna så gick hon att kontrollera iallafall litegrann, haha var väldigt ivirig på sina uppgifter. 


Så 3 väldigt fina hästar idag, sånna här dagar får en verkligen att inse varför man håller på med hästar, 1 dag av perfektion gör 1 månad av motgång värt det.
 
Ni får en liten sneakpeak från dagens bilder på Calle här, resten kommer imorgon.