Vilken helg!

Alltså vilka dagar den här helgen bjudit på! Riktigt vårväder ute och solen har strålat i flera dagar nu med många plusgrader. Mina hästar fick faktiskt av sig täckena igår förmiddag och kommer inte få på sig dom fören tisdag kväll igen om prognosen håller i sig, SÅ härligt!! 

Calle dressyrade i paddocken igår med inslag av travbommar. Han jobbade på riktigt bra med god energi och trevlig inställning till allt jag bad om, avslutade med en skrittpromenad ut i skogen på en halvtimma. Idag har vi vart på världens härligaste uteritt på strax över en timma. Vi fick galopperat av oss ordentligt ute i skogen och fick upp flåset bra och Calleman var helnöjd. 

När vädret var så fint så tänkte jag passa på att ta Lucky på sin första promenad ut i skogen också, innan har vi bara gått i paddocken och på åkrarna här hemma, men grusvägarna var nog för hårda för honom, för han fick ont efter bara några meter. Lilla vännen.. Vi fick gena ner på åkrarna och vända hemåt med en gång och mysa en stund i solen hemma istället. Känns inte bra att han fortfarande får så ont av hårt underlag, är ändå 2 månader efter anfallet. Nåja, vi får ta det lugnt ett tag till och se hur det utvecklas!

 

Kommentera här: