bortskämd

Idag blev Calle grundligt kollad från topp till tå utav Mikael, som hjälpt mig med mina hästar i många många år. Finns det något fel på hästen hittar han det, oavsett om det sitter i en muskel, en led, en kota eller näsborre, haha. Han var mer eller mindre felfri min lilla totto. Lite ansträngd i ländryggen med någon kompression, men allt var relativt litet och lättfixat. Extra kul att han var så fin i lederna och benen idag. Vi brukar alltid få någon anmärkning på frambenen men dom var superfina idag när vi böjde. Bakkotan som jag misstänkte var lite öm från att han drog av skon igår var aningen stelare, men varken öm eller ond så det var skönt. Skrittpromenad imorgon, lättare joggpass på fredag och sedan är vi godkända att starta på söndag!

Utöver detta kommer hovslagaren imorgon och fixar tassarna runt om, och nästa onsdag får han en check av tandläkaren. Dyr och bortskämd häst, men skönt när allt är fixat.

Eftersom det rättades till lite i ryggen idag fick han täcke på sig trots det fina vädret, han var såå trött efter behandlingen, stog och smaskade, gäspade och halvsov så nöjt. haha.♥
 

Kommentarer:

1 Anita:

Snygg :D

Kommentera här: