wednesday

Fyyyy vilket höstväder. Det har spöregnat nonstop hela dagen och lilla Lucky frös så han skakade när jag hämtade in honom trots 15 grader ute. Nu åker täckena på trots att jag gärna låter de gå utan för att hålla pälsen luftad osv. 

Erica hängde med ut idag igen hur som helst och red Grace. Vi sadlade hästarna och gav oss ut i skogen även idag. Nyttigt, framförallt för Grace att komma ut så mycket som möjligt och hitta framåtbjudning, bygga upp musklerna i backar och stärka leder och ligament på olika underlag. Idag var det betydligt mjukare på grusvägarna också och det fanns inte minsta tillstymmelse på ömhet hos Lucky, som tvärtom var sitt piggaste och gladaste jag. Han var t.o.m. lite halvknäpp emellanåt och bjöd på superspetsade öron och några bocksprång, gamle mannen.♥

Eftersom vägarna fungerade så mycket bättre för Lucky idag så passade vi på att lägga in en del trav och även lite galopp på grusvägarna med Lucky i täten. Grace hängde så snällt på och kom upp i riktigt friskt tempo sista travsträckan. Nu väntar två vilodagar för de båda.

Erica och Lucky förra veckan. Älsklings-wierdos.
 

Kommentera här: