Saturday

Båda hästarna fick vilodag idag så jag har bara vart ute och fixat stallsysslorna och pussat på dom ute i hagen. Välbehövligt för dom, inte lika behövligt för mig som just nu inte gör något annat än att sitta stilla i soffan och plugga, tror det är tur både för huvud och kropp att jag hat två boxar att mocka iallafall hehe.


Hela eftermiddagen har nu försvunnit men jag har åtminstone checkat av en utav veckans deadline och just nu känns det åtminstone som att jag ligger i bra fas. Svårt som tusan att skriva projektplaneringar med kodnings-språk på engelska dock, känns som potatismos i huvudet. Men om en timma ska jag iallafall ta en paus från datorn och gå och äta tapas med mina tjejer, det välkomnas!

Men kolla vilket sött block/kalender jag köpte igår. Blommor passade bra för att liva upp det gråa vädret ute tycker jag! Var så behövligt med en liten kalender iallafall, med 3 kurser blir det omöjligt annars att hålla isär alla deadlines och seminarium. Hela nästa vecka är fylld med mindre roliga saker. Så tacksam för mina små monster i stallet som ger lite kontrast i vardagen.

Kommentera här: