5 från idag.

Åkte ut lagom till utsläppet imorse, och då det var strålande sol och helt vindstilla fick mina två gå ut utan täcke och lufta sig. Trots -1 grad var det riktigt gott ute, solen värmde i ansiktet så skönt och fåglarna kunde inte sluta kvittra. Blundade man så kändes det som vår, tills man råkade öppna ögonen och fick syn på all snö förstås.. 

Calle fick en vilodag idag också, tyvärr. Tog inte lång stund innan solen gick i moln och minusgraderna blev till plusgrader = blötsnö och styltor. Hur typiskt är det inte att för en vecka sedan var det barmark ute och jag beslutade att ta av snösulorna runt om? Nåja, imorgon blir det plus hela dagen så då smälter nog det mesta bort.

Ramses tycker iallafall att det är helskoj med snö.


Så typiskt att jag inte hann med att ta några bilder när solen låg på, då var det SÅ fint ute. Istället åt jag frukost ihop med mamma i typ 2 timmar och gick miste om de flesta solstrålarna.


Lucky fick sig en promenad iallafall. Bak är han barfota och fram har han silikonfyllning så han drabbas inte av några styltor. Däremot är han ett monster att vara ute och gå med just nu, huvudet kokar fullständigt över. Nästa vecka ska han dock släppas ut i vanlig hage med sina kompisar. Trot han kommer må så mycket bättre när han slipper sin sjukhage.
 

Kommentera här: