update

Skolan, jobbet och anrda omständigheter har gjort att bloggen inte vart prioriterad de senaste veckorna. Ikväll skickar jag in min sista inlämning för detta året, och i veckan jobbar jag bara onsdag, lördag och söndag så nu ska jag nog ha lite mer tid igen.
 
Båda hästarna har iallafall motionerats och badats idag och imorgon tror jag att jag ska åka och rida ett gäng hästar hos min tränare. Gjorde det i veckan och det var så nyttigt att sitta på lite andra hästar, och en av hennes unghästar blev jag lite småkär i, världens gulligaste och gladaste häst verkligen så honom längtar jag efter att sitta upp på igen. Guld värt med engagerad tränare som inte bara hjälper mig otroligt mycket på träningarna, utan som engagerar sig dygnet runt och hjälper mig både till vardags och på tävlingar. Att dessutom få förtroendet att sitta på hennes fina hästar är så klart superkul!

I övrigt är det en hel del som händer i mitt liv just nu, ett känslosamt inlägg ligger just nu som utkast, och jag ska publicera det så fort jag känner mig redo! 

 

Kommentera här: