Piggelin-Lucky

Här kommer ett gäng utav alla bilder som mamma tog igår, närmare 300 bilder togs och alla var så fina, svårt att sålla bort då! ;) 

Hur som helst var det absolut inget optimalt pass. Luckys skor var såpass slitna så jag fick inte i några broddar på honom och det var ganska halt vart jag än tog vägen så det fick bli långsamt tempo hela passet. Lucky höll på att bubbla över utav energi och det sista jag vill när han är sådan är att bromsa honom. Tyvärr fanns det inte på kartan att kunna rida honom framåt till ett ärligt stöd i munnen när det var såppas halt så det blev handbromsläge hela ridpasset = Lucky blir spänd och går mer uppåt än framåt för att göra av energin någonstans.
Syns ganska tydligt på bilderna att han är kort i steget med lite väl överaktiva framben, lite kort i nacken och bitig i munnen. Lucky är ju en sån där häst som naturligt ser flashig ut, som man istället vill få att se tråkig ut med låg i form och markbundet steg, lättare sagt än gjort!

Men vissa dagar får vara lite sämre rent ridmässigt, han var pigg och glad iallafall och det var mysigt att börja dagen i solskenet på sin favoritrygg! 

 
 
 

Kommentera här: