Last day of 2013

Båda pollarna fick sig en omgång idag, varsitt trimpass på ca 35 min var, fast mest tid la jag nog på att få dom rena haha, skitgrisarna. 

Lucky gick iaf superbra fram till galopparbetet där han bråkade lite, orkade inte riktigt hålla ihop sig vilket han valde att visa genom ninjasparkar, sura miner och att gå med framdelen på spåret och bakdelen innanför spåret. Så fick traggla med det lite genom tempoväxlingar, små och stora åttor och låta han gloppera igenom kroppen på ganska långa tyglar, och i slutet släppte det fint och han dansade fram de sista 5 minutrarna! Nöjd!

Calle däremot var inte alls på humör idag, fick aldrig riktigt ordning på honom och han var flängig och lite halvtråkig i munnen, blev lite bättre på slutet när jag släppte på kraven och bara körde tempoväxlingar på rakt spår och lite bekvämare form. Tror eventuellt det är bettet han inte riktigt trivs med, red på fullcheek-bettet idag och det har funkat ganska bra innan, men han blir lite stum på det emellanåt, så får nog ta och hitta något annat att byta med!

 

Kommentera här: